fbpx

Een diepe ontmoeting met jezelf

Ecstatic Dance Festival Holland - Kasteel de Berckt, Baarlo

Het Ecstatic Dance Festival van Nederland. Een compleet verzorgde week gevuld met live-muziek, bijpassende workshops en natuurlijk veel Ecstatic Dance! 

Verwacht hooggewaardeerde DJ’s en muzikanten en bezoekers uit binnen- en buitenlandOf je nu een doorgewinterde Ecstatic danser bent of dat je voor het eerst komt, jij bent welkom!

Inclusief heerlijke biologische maaltijden, verschillende verblijfsopties en een healing & wellness area voor jouw extra ontspanning. 

Ecstatic Dance Festival Holland

Alles voor jouw innerlijke reis

  • Ecstatic Dance: minimaal een tot twee keer per dag met getalenteerde DJ’s uit binnen- en buitenland. 

  • Verdiepende workshops: ontdek nieuwe vormen van beweging, meditatie en zelfontwikkeling.

  • Yoga en meditatie: dagelijkse yoga- en meditatiesessies voor meer balans en innerlijke rust.

  • Live muziek en concerten: muziek vanuit hart en ziel met (inter)nationale muzikanten.

  • Wellness en healing area: met sauna’s, jacuzzi’s en mogelijkheden voor massages of healing sessies

  • Culinair genot: geniet van biologische, vegetarische maaltijden, bereid door onze chef-kok en zijn team.

Bekijk hier de aftermovie van 2023

Play Video
Ecstatic Dance Festival Holland Logo

Dit is het Ecstatic Dance Festival Holland

Verbinding. Community. Resonantie. Diep gaan met elkaar. Hogere frequenties, Synergie, Alchemie, Goddelijkheid. Het Ecstatic Dance Festival Holland is de plek om jouw authentieke zelf te laten zien, jouw diepere en hogere waarheden te kunnen voelen en te verbinden met gelijkgestemden.

Proef de sfeer

Ecstatic Dance voor Body, Mind & Spirit

Dansen is niet alleen goed voor je fysieke lijf, het heeft ook tal van voordelen voor je geestelijke gezondheid. Het vermindert stress, geeft een boost aan je zelfvertrouwen, het verhoogt je frequentie en algemeen gevoel van welzijn.

Verbinding

Ervaar een diepe verbinding met jezelf door helemaal jouw authentieke zelf te mogen zijn. En dat samen met een groep dansers,  zorgt voor sterke connectie en gevoel van saamhorigheid. Niets is zo verbindend dan elkaar ontmoeten in een authentieke dans!

Spirituele groei

Ecstatic Dance biedt een ruimte waarin je kunt groeien, tot zelfinzicht komt en jezelf spiritueel kunt ontwikkelen. Het is een plek om diepere lagen in jezelf te verkennen, in een hoger bewustzijn te komen en eenheid met jezelf en anderen te ervaren.

Zelfexpressie

Bij ons festival draait alles om jezelf uiten door middel van dans en beweging. Dit biedt een krachtige manier om je emoties, creativiteit en persoonlijkheid tot uiting te brengen. Er is ook veel ruimte voor vocale expressie, tijdens onze concerten, ceremonies en stemworkshops.

Reviews

Wat zeggen anderen?

Iris Vervoort
18 January 2024 om 15:55
Lees verder
De eerste keer op dit geweldig mooie festival. Ondanks dat ik hier was als vrijwilliger heb ik veel van het festival mee kunnen krijgen en mooie fijne mensen ontmoet. Het doet me goed om zo veel liefde te mogen ontvangen en te geven. Een ontzettend goed begin van het jaar!
Laura Stroo
12 January 2024 om 10:17
Lees verder
Het was weer magisch! Echt voeding voor de ziel! Heerlijke concerten, fantastische dansen en de dragende omgeving, lieve mensen. Zoooo kunnen zakken en voelen. Hoofd in de wolken, voeten dansend op de grond!
Jochem R.
09 January 2024 om 17:11
Lees verder
Intens ! Zoveel (positieve) emoties beleeft waardoor de "ik" all-één kwam te staan. Kortom de "ik" smolt samen met iedereen en alles. Hierdoor zie je helder wanneer een ander jouw vriendelijkheid kan gebruiken, een wijs woord of liefdevol gebaar. Anderen stellen zich dan ook nog positiever op tegenover jou. Daar wordt ieder-één dus wél gelukkiger van. Wat een feest om zó samen te komen en samen te zijn Prachtige mensen, indrukwekkende locatie en krachtige co-creatie!
Eva Nater
08 January 2024 om 14:34
Lees verder
Wat een geweldig festival! Bijna fomo omdat je bij alle activiteiten wil zijn! Er waren de mooiste concerten, sound healings en ontzettend lekker gedanst bij top dj’s 🤩Zalig eten en last but not least onwijs fijne warme liefdevolle mensen waardoor er zo’n verbinding en liefde is❤️🙏
Jodi Leunissen
24 July 2023 om 14:19
Lees verder
Je hoeft niet naar de andere kant van de wereld te reizen. Je komt gewoon naar het Ecstatic Dance Festival voor een magische reis in jezelf. Ik vond 't weer heerlijk en bijzonder! Wederom mooie mensen ontmoet. Ik voel me dankbaar en kijk nu alweer uit naar de volgende keer.
Fralalai
Fralalai
Lees verder
What I value and appreciate is to feel how much the public is tuned into a fully receptive way of listening: they are not consuming the music, but rather they invite it in themselves as a meaningful and sacred experience that creates a beautiful field of love and connection around the performance which feels special.
Jasper Buninga
Jasper Buninga
Lees verder
The whole festival is the exact opposite of war...
Janneke Meijers
Janneke Meijers
Lees verder
A place where I found my chosen family. Where I am invited to live my potential and express the ruff edges of my soul. All of me is welcome here!
Céline Kersten
Céline Kersten
Lees verder
I enjoyed the place, the people, the creators, the connections, the food, the music and the vibe. The Ecstatic Dance Festival Holland team arranges all these aspects into one beautiful event. This festival holds everything that I need to charge my battery, and every time it ends, I´m already looking forward to the next edition! It feels like coming home on a soul level.
Vorige
Volgende

Doe je mee?

Het mooiste festival maken we natuurlijk samen. Jij bent ook welkom!

Kom je ons team versterken tijdens de op- en afbouw of tijdens het festival? Geef jij een niet te missen workshop, waanzinnige act of performance die bij het festival past?

Laat het ons dan weten! En misschien sta jij dan wel op het volgende Ecstatic Dance Festival Holland.

Jouw vragen beantwoord

Er is één kamersleutel per kamer. Wanneer je je kamer met anderen deelt, kun je beneden bij de welkomstbalie je sleutel achterlaten.

Per persoon zit beddengoed en één handdoek inbegrepen. Extra handdoek/badjas wordt aanbevolen in verband met zwemmen/wellness.

Afhankelijk van het event hebben we kamers in het kasteel (gebouw iets verderop) of in de boerderij (hoofdgebouw) beschikbaar. De indeling hiervoor wordt door ons gemaakt. Indien je specifieke verzoeken hebt kun je deze mailen naar connect@chocolateclub.world. We gaan ons best voor je doen, maar houd er rekening mee dat we niet aan alle verzoeken kunnen voldoen.

Je kunt je campingplek kiezen op het moment van aankomst: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Binnenkamers worden door ons toegewezen op basis van de planning en locatie.

Als je speciale eisen of wensen hebt met betrekking tot je overnachting, neem dan contact met ons op via e-mail. (connect@chocolateclub.world)

Onze festivallocatie heeft twee campingterreinen direct naast het hoofdgebouw.
Een daarvan is het bosrijke gebied verscholen onder weelderig groen, en de andere is een open veld naast een idyllisch meer.
Bij aankomst kun je kiezen waar je wilt verblijven: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

We hebben een speciale in- en uitlaadzone bij de camping en het hoofdgebouw om een comfortabele aankomst te garanderen. Nadat je je spullen hebt uitgeladen, kun je parkeren op een aangewezen parkeerplek. Als je op tijd arriveert, is er een kleine parkeerplaats naast het hoofdgebouw. Anders bieden we volop parkeergelegenheid op slechts vijf minuten lopen van de locatie. Je kunt de aanwijzingen volgen van ons team ter plaatse of de borden volgen.

Ja, je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. We raden je wel aan deel te nemen aan de groepsceremonies en sluitceremonie, omdat deze zorgen voor een extra krachtige ervaring.

Als je om welke reden dan ook besluit om accommodatie buiten de festivallocatie te zoeken of liever op een geschikter moment wilt aankomen/vertrekken, houd er dan rekening mee dat we geen korting/terugbetaling op je ticket kunnen geven.

Je ticket is inclusief een plek op de camping, maar je kunt ook (extra) een kamer in het kasteel boeken.

JE CAMPINGOPTIES:

  • Tent: neem je eigen tent mee en zoek een prachtige, rustige plek in de natuur.
  • Camper/caravan: breng je gezellige huis op wielen mee!

Let wel: op de camping is er geen elektriciteit beschikbaar.

Een van de geweldige voordelen van onze locatie is dat we ook kamers in een gebouw ter plaatse kunnen aanbieden. Je ticket is exclusief een kamer; als je niet wilt kamperen moet je je verblijf apart boeken. Voor alle opties en prijzen bekijk je onze ticketshop.

Kamers in het kasteel: comfortabele bedden, privé-douches, beddengoed en één handdoek per persoon inbegrepen.

Gedeelde kamers voor 4 personen en 6 personen zijn voor mannen en vrouwen gescheiden.

Op zoek naar iets?

Unleash your infinite potential

Download this free audio training and get the clarity and confidence to build your dreams, on your terms.