fbpx

FAQ

Jouw vragen beantwoord

Er is één kamersleutel per kamer. Wanneer je je kamer met anderen deelt, kun je beneden bij de welkomstbalie je sleutel achterlaten.

Per persoon zit beddengoed en één handdoek inbegrepen. Extra handdoek/badjas wordt aanbevolen in verband met zwemmen/wellness.

Afhankelijk van het event hebben we kamers in het kasteel (gebouw iets verderop) of in de boerderij (hoofdgebouw) beschikbaar. De indeling hiervoor wordt door ons gemaakt. Indien je specifieke verzoeken hebt kun je deze mailen naar connect@chocolateclub.world. We gaan ons best voor je doen, maar houd er rekening mee dat we niet aan alle verzoeken kunnen voldoen.

Je kunt je campingplek kiezen op het moment van aankomst: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Binnenkamers worden door ons toegewezen op basis van de planning en locatie.

Als je speciale eisen of wensen hebt met betrekking tot je overnachting, neem dan contact met ons op via e-mail. (connect@chocolateclub.world)

Onze festivallocatie heeft twee campingterreinen direct naast het hoofdgebouw.
Een daarvan is het bosrijke gebied verscholen onder weelderig groen, en de andere is een open veld naast een idyllisch meer.
Bij aankomst kun je kiezen waar je wilt verblijven: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

We hebben een speciale in- en uitlaadzone bij de camping en het hoofdgebouw om een comfortabele aankomst te garanderen. Nadat je je spullen hebt uitgeladen, kun je parkeren op een aangewezen parkeerplek. Als je op tijd arriveert, is er een kleine parkeerplaats naast het hoofdgebouw. Anders bieden we volop parkeergelegenheid op slechts vijf minuten lopen van de locatie. Je kunt de aanwijzingen volgen van ons team ter plaatse of de borden volgen.

Ja, je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. We raden je wel aan deel te nemen aan de groepsceremonies en sluitceremonie, omdat deze zorgen voor een extra krachtige ervaring.

Als je om welke reden dan ook besluit om accommodatie buiten de festivallocatie te zoeken of liever op een geschikter moment wilt aankomen/vertrekken, houd er dan rekening mee dat we geen korting/terugbetaling op je ticket kunnen geven.

Je ticket is inclusief een plek op de camping, maar je kunt ook (extra) een kamer in het kasteel boeken.

JE CAMPINGOPTIES:

  • Tent: neem je eigen tent mee en zoek een prachtige, rustige plek in de natuur.
  • Camper/caravan: breng je gezellige huis op wielen mee!

Let wel: op de camping is er geen elektriciteit beschikbaar.

Een van de geweldige voordelen van onze locatie is dat we ook kamers in een gebouw ter plaatse kunnen aanbieden. Je ticket is exclusief een kamer; als je niet wilt kamperen moet je je verblijf apart boeken. Voor alle opties en prijzen bekijk je onze ticketshop.

Kamers in het kasteel: comfortabele bedden, privé-douches, beddengoed en één handdoek per persoon inbegrepen.

Gedeelde kamers voor 4 personen en 6 personen zijn voor mannen en vrouwen gescheiden.

Op zoek naar iets?

Unleash your infinite potential

Download this free audio training and get the clarity and confidence to build your dreams, on your terms.