fbpx

Bij alle tickets zijn het festival, activiteiten, verblijf en maaltijden inbegrepen.

Je ticket omvat zes dagen/vijf nachten op het festival, inclusief maaltijden bereid door Chef Conan (en het keukenteam) en een plek op de kampeerterreinen (voor een tent). Het reserveren van een kamer in het kasteel is een extra kostenpost.

We organiseren drie gezonde en voedzame maaltijden per dag voor je. Daarnaast bieden we biologische en vegetarische maaltijden. Onze chef-kok koopt al het biologische voedsel van lokale boeren.

We serveren ontbijt, lunch en diner in buffetstijl. Op dinsdag, de aankomstdag, beginnen we met het diner. Op zondag, de vertrekdag, sluiten we onze bijeenkomst af met een ceremonie en lunch. Op alle dagen daartussen serveren we drie maaltijden.

Je kunt ook gezonde snacks en drankjes kopen bij onze eigen bar die tijdens het festival geopend is. We accepteren betalingen zowel contant als via pin.

Dranken: Probeer onze kenmerkende Chocolate Elixir! Bestel vers geperste groente-/fruitsappen. Of geniet van een barista-koffie.

Snacks: Mis de beroemde rauwe taarten van Yvette niet!

We bieden biologische en authentieke producten aan op onze marktplaats tijdens het festival. Bovendien kun je genieten van ons massagegedeelte. Massages worden alleen contant betaald.

Op zoek naar iets?

Unleash your infinite potential

Download this free audio training and get the clarity and confidence to build your dreams, on your terms.