fbpx

Accomodatie en verblijf

Je ticket is inclusief een plek voor je tent op de camping. Hieronder vind je alle mogelijkheden voor jouw verblijf.

Met eigen tent

Bij aankomst kun je een fijn plekje uitzoeken voor jouw tent. Neem alsjeblieft een formaat tent mee die niet groter is dan werkelijk nodig, zodat we genoeg ruimte overhouden voor iedereen!

Wildkamperen in de natuur

Landgoed Energy Up heeft een aantal plekken beschikbaar waar je kunt wildkamperen! Deze plekken liggen ongeveer 5 minuten lopen van het festivalterrein vandaan, bij een rustig plekje in natuur, dichtbij het strandje en water. Ideaal als je houdt van meer avontuur of wanneer je wat extra ruimte en rust fijn vindt. 

Belangrijk: er kan slechts 1 tent per plek worden opgezet, met een maximum van 4 of 5 kampeerders. Campers of auto’s zijn niet toegestaan op dit gebied. De dichtsbijzijnste toiletten zijn op 500 meter loopafstand. 

Je boekt een wildkampeerplek in onze ticketshop!

Met een camper of caravan

Neem je je huisje op wielen mee? Dan heb je hier een camperticket voor nodig. Tip: boek deze meteen bij aanschaf van je festivalticket, want vanwege de ruimte bieden we een beperkt aantal campertickets aan. 

Boek een luxe Glamping tent

Geen zin om kampeerspullen mee te sjouwen en je eigen tent op te moeten zetten, of heb je gewoon behoefte aan wat meer luxe? Boek dan een Glamping tent bij je ticket!

Deze tenten zijn geheel in Bohemian stijl, met eigen zithoek en unieke decoraties. Deze vooropgezette tenten staan voor je klaar wanneer je aankomt op locatie. Je hoeft verder niets mee te nemen: matrassen, dekens, hoofdkussens en beddengoed worden allemaal bijgeleverd.

De glamping tenten zijn te boeken via onze ticketshop – op basis van beschikbaarheid. Prijzen variëren afhankelijk van het aantal personen, met maximaal 6 per tent.

Heb je niemand om een tent mee te delen? We bieden ook de mogelijkheid een plekje te boeken in een gedeelde tent waarbij mannen en vrouwen apart worden ingedeeld.

Accommodaties van Landgoed Energy Up

Er zijn nog een aantal accomodatiemogelijkheden van landgoed Energy Up die we beschikbaar stellen wanneer deze niet voor het festival worden gebruikt. Meer informatie en de beschikbaarheid hiervan vind je in onze ticketshop! 

Jouw vragen beantwoord

Om ervoor te zorgen dat je aankomst comfortabel verloopt, hebben we enkele drop-off zones op sommige delen van de camping waar je je spullen kunt lossen. Daarna kun je parkeren op het parkeerterrein ter plaatse, vlakbij de inchecklocatie.

Afhankelijk van je ticket ben je welkom om je tent of camper op de camping op te zetten vanaf 9.30 uur ‘s ochtends op de dag van aankomst (woensdag).

Als je een vroeg aankomstticket hebt geboekt (aankomst op dinsdagavond), ben je van harte welkom om tussen 19:00 en 21:00 uur aan te komen.

Het festival eindigt om 16.00 uur op zondag.

We verwijzen je graag naar de specifieke eventpagina of naar de ticketshop

Je kunt je tent boeken via onze ticketshop (Hipsy). Hier vind je een directe link naar de ticketshop.

Zorg ervoor dat de deuren, ramen en ritsen goed dicht zijn als het regent. Bij stormachtig weer, controleer dan de haringen en zet de tent opnieuw strak.

De slaapzakken zijn voldoende warm. Er zijn echter extra wollen dekens en slaapzakken verkrijgbaar in de ontvangsttent op het festivalterrein. Het is altijd een goed idee om warme pyjama’s mee te nemen!

Ons gastvrije team verwelkomt je hartelijk op het festival en legt uit waar je het glampinggebied kunt vinden. Er zullen naamborden voor de tenten worden geplaatst, dus zoek gewoon naar jouw naam (of de naam van de persoon die heeft geboekt) en installeer jezelf!

We zullen de glamping tenten dicht bij elkaar plaatsen, maar bij hoge aantallen kan het zijn dat deze in groepjes verspreid over het terrein staan.

Alle glampingtenten zijn in Bohemian stijl. Elke tent en de decoratie ervan is uniek. Bekijk de onderstaande foto’s om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten!

Dit is inbegrepen:

  • Comfortabele en dikke luchtbedden
  • Lakens, kussen, kussensloop, slaapzak
  • Een tafeltje en/of zitgelegenheid
  • Een vintage lampenkap (binnen)
  • Geschikte buitenverlichting
  • Vintage tapijt
  • Een vlaggenlijn
  • Gedeelde bierbank met buitenbanken
  • Opzetten en afbreken op locatie

Voor de actuele prijzen en beschikbaarheid verwijzen we je graag naar onze ticketshop (Hipsy). Hier vind je een directe link.

Je kunt bij aankomst zelf je campingplek kiezen. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

Als je speciale vereisten of wensen hebt met betrekking tot je overnachtingsplaats, neem dan contact met ons op via e-mail (connect@chocolateclub.world).

Op zoek naar iets?

Unleash your infinite potential

Download this free audio training and get the clarity and confidence to build your dreams, on your terms.