fbpx

FAQ

Jouw vragen beantwoord

Om ervoor te zorgen dat je aankomst comfortabel verloopt, hebben we enkele drop-off zones op sommige delen van de camping waar je je spullen kunt lossen. Daarna kun je parkeren op het parkeerterrein ter plaatse, vlakbij de inchecklocatie.

Afhankelijk van je ticket ben je welkom om je tent of camper op de camping op te zetten vanaf 9.30 uur ‘s ochtends op de dag van aankomst (woensdag).

Als je een vroeg aankomstticket hebt geboekt (aankomst op dinsdagavond), ben je van harte welkom om tussen 19:00 en 21:00 uur aan te komen.

Het festival eindigt om 16.00 uur op zondag.

We verwijzen je graag naar de specifieke eventpagina of naar de ticketshop

Je kunt je tent boeken via onze ticketshop (Hipsy). Hier vind je een directe link naar de ticketshop.

Zorg ervoor dat de deuren, ramen en ritsen goed dicht zijn als het regent. Bij stormachtig weer, controleer dan de haringen en zet de tent opnieuw strak.

De slaapzakken zijn voldoende warm. Er zijn echter extra wollen dekens en slaapzakken verkrijgbaar in de ontvangsttent op het festivalterrein. Het is altijd een goed idee om warme pyjama’s mee te nemen!

Ons gastvrije team verwelkomt je hartelijk op het festival en legt uit waar je het glampinggebied kunt vinden. Er zullen naamborden voor de tenten worden geplaatst, dus zoek gewoon naar jouw naam (of de naam van de persoon die heeft geboekt) en installeer jezelf!

We zullen de glamping tenten dicht bij elkaar plaatsen, maar bij hoge aantallen kan het zijn dat deze in groepjes verspreid over het terrein staan.

Alle glampingtenten zijn in Bohemian stijl. Elke tent en de decoratie ervan is uniek. Bekijk de onderstaande foto’s om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten!

Dit is inbegrepen:

  • Comfortabele en dikke luchtbedden
  • Lakens, kussen, kussensloop, slaapzak
  • Een tafeltje en/of zitgelegenheid
  • Een vintage lampenkap (binnen)
  • Geschikte buitenverlichting
  • Vintage tapijt
  • Een vlaggenlijn
  • Gedeelde bierbank met buitenbanken
  • Opzetten en afbreken op locatie

Voor de actuele prijzen en beschikbaarheid verwijzen we je graag naar onze ticketshop (Hipsy). Hier vind je een directe link.

Je kunt bij aankomst zelf je campingplek kiezen. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

Als je speciale vereisten of wensen hebt met betrekking tot je overnachtingsplaats, neem dan contact met ons op via e-mail (connect@chocolateclub.world).

Op zoek naar iets?

Unleash your infinite potential

Download this free audio training and get the clarity and confidence to build your dreams, on your terms.