fbpx

FAQ

Jouw vragen beantwoord

Bij alle tickets zijn het festival, activiteiten, verblijf en maaltijden inbegrepen.

Je ticket omvat zes dagen/vijf nachten op het festival, inclusief maaltijden bereid door Chef Conan (en het keukenteam) en een plek op de kampeerterreinen (voor een tent). Het reserveren van een kamer in het kasteel is een extra kostenpost.

We organiseren drie gezonde en voedzame maaltijden per dag voor je. Daarnaast bieden we biologische en vegetarische maaltijden. Onze chef-kok koopt al het biologische voedsel van lokale boeren.

We serveren ontbijt, lunch en diner in buffetstijl. Op dinsdag, de aankomstdag, beginnen we met het diner. Op zondag, de vertrekdag, sluiten we onze bijeenkomst af met een ceremonie en lunch. Op alle dagen daartussen serveren we drie maaltijden.

Je kunt ook gezonde snacks en drankjes kopen bij onze eigen bar die tijdens het festival geopend is. We accepteren betalingen zowel contant als via pin.

Dranken: Probeer onze kenmerkende Chocolate Elixir! Bestel vers geperste groente-/fruitsappen. Of geniet van een barista-koffie.

Snacks: Mis de beroemde rauwe taarten van Yvette niet!

We bieden biologische en authentieke producten aan op onze marktplaats tijdens het festival. Bovendien kun je genieten van ons massagegedeelte. Massages worden alleen contant betaald.

Je kunt op de aankomstdag vanaf 14.30 uur je tent/caravan opzetten op onze kampeerplaats. De camping sluit om 16.00 uur op de vertrekdag.

 • Inchecktijd in het kasteel is om 14.00 uur. Uitchecken in het kasteel is op zondag om 10.00 uur.

HEB IK SPECIALE DIEETWENSEN? BIEDEN JULLIE SPECIALE MAALTIJDEN AAN? We zullen ons best doen om aan jouw behoeften te voldoen en gezonde en voedzame maaltijden aan te bieden.

Laat ons alsjeblieft weten of je speciale dieetwensen hebt via e-mail: connect@chocolateclub.world

Je ticket is inclusief een plek op de camping, maar je kunt ook (extra) een kamer in het kasteel boeken.

JE CAMPINGOPTIES:

*Tent: Neem je eigen tent mee en zoek een prachtige, rustige plek in de natuur.

*Caravan: Breng je gezellige huis op wielen mee (elektriciteit inbegrepen).

*Camper: We hebben een speciaal gebied voor campers, voor degenen met rollende villa’s.

Een van de geweldige voordelen van onze locatie is dat we ook kamers in een gebouw ter plaatse kunnen aanbieden. Je ticket is exclusief een kamer; je moet je verblijf apart boeken tegen een meerprijs. Hier zijn je opties:

€290 Privékamer (Kasteel)

€135 Bed in Gedeelde Kamer (Kasteel)

€330 Privékamer (Boerderij)

€155 Bed in Gedeelde Kamer (Boerderij)

€105 Gedeelde Kamer (Crew)

€25 Camper of Caravan

Kamers in het kasteel: comfortabele bedden, privé-douches en beddengoed inbegrepen.

Neem contact met ons op via e-mail (connect@chocolateclub.world) als je liever een kamer wilt reserveren met je partner of vriend(en).

Gedeelde kamers voor 4 personen en 6 personen zijn respectievelijk alleen voor mannen en alleen voor vrouwen.

Nee, kinderen zijn niet toegestaan op het festival. In plaats daarvan stemmen we het programma af op volwassenen en hun kostbare me-time.

Als je op zoek bent naar een kindvriendelijk alternatief, bekijk dan ons Het Grote Fijne festival aan het einde van de zomer: www.hetgrotefijne.nl. Tijdens het Het Grote Fijne festival bieden we een geweldig programma voor kinderen en diverse vormen van entertainment.

Neem alsjeblieft in acht dat op al onze evenementen geen sprake is van intoxicatie!

Bij Chocolate Club-evenementen promoten we een gezonde levensstijl. We richten ons op ons welzijn en verkennen de goddelijkheid in geluid, welzijn, bewegingsceremonies en feestelijke activiteiten. Onze uitnodiging is dat we genoeg zijn en al alles zijn wat we moeten zijn.

 • We moedigen je aan om onze evenementen zo min mogelijk technologisch te ervaren. Laat daarom alsjeblieft laptops en telefoons in je tent/kamer.

 • Binnen is roken niet toegestaan. Als je echter een plek buiten vindt om te roken, zorg er dan voor dat anderen hier geen overlast van ondervinden.

 • We schenken/verkopen geen alcoholische dranken en moedigen je niet aan om deze te consumeren.

De Ecstatic Dance-vloer is een veilige en heilige ruimte, en we vragen iedereen om deze waarde en dit principe te respecteren. Daarom worden enkele basisregels gerespecteerd in de wereldwijde Ecstatic Dance-gemeenschap. Deze regels zullen ook op het festival worden gevolgd.

 • Respecteer jezelf en anderen

 • Niet praten tijdens het dansen

 • Geen schoenen toegestaan. Iedereen danst op blote voeten.

 • Geen mobiele telefoons, fotografie of film (behalve voor ons mediateam).

 • Geen alcohol, drugs of sterk geurende parfums.

We vragen je om mobiele telefoons in je kamer/tent/camper te laten. Je mag wel privé contact opnemen met familieleden, maar we vragen je nadrukkelijk om je mobiele telefoon geen deel uit te laten maken van de festivalervaring.

Het creëren van een heilige ruimte is een gezamenlijke inspanning!

Samen brengen we zoveel mogelijk onze aandacht naar het huidige moment. Het wegleggen van je mobiele telefoon tijdens het festival is een toegankelijke bijdrage. Wij danken je.

Je kunt je ticket doorverkopen aan iemand anders als je niet naar het festival kunt komen. In dat geval, laat het ons weten via e-mail met de naam van de nieuwe persoon die het evenement zal bijwonen (connect@chocolateclub.world).

Wij geven geen restitutie of ruilen van tickets.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail als je een zeer specifieke/unieke situatie hebt met betrekking tot de annulering. (connect@chocolateclub.world)

Nee. Je ticket is inclusief alle workshops en activiteiten.

Ja, je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. Er is geen toegangscontrole. We raden aan deel te nemen aan groepsceremonies, omdat ze zorgen voor een krachtige ervaring.

Als je om welke reden dan ook besluit om accommodatie buiten de festivallocatie te zoeken of liever op een geschikter moment wilt aankomen/vertrekken, houd er dan rekening mee dat we geen korting/terugbetaling op je ticket kunnen geven.

Alle workshops en activiteiten vinden binnen plaats.

De meeste ruimtes hebben voldoende open deuren om de sfeer zo aangenaam mogelijk te houden.

We hebben een speciale in- en uitlaadzone bij de camping en het hoofdgebouw om een comfortabele aankomst te garanderen. Nadat je je spullen hebt uitgeladen, kun je parkeren op een aangewezen parkeerplek. Als je op tijd arriveert, is er een kleine parkeerplaats naast het hoofdgebouw. Anders bieden we volop parkeergelegenheid op slechts vijf minuten lopen van de locatie. Je kunt de aanwijzingen volgen van ons team ter plaatse of de borden volgen.

Onze festivallocatie heeft twee campingterreinen direct naast het hoofdgebouw.

Een daarvan is het bosrijke gebied verscholen onder weelderig groen, en de andere is een open veld naast een idyllisch meer.

Bij aankomst kun je kiezen waar je wilt verblijven: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Je kunt je campingplek kiezen op het moment van aankomst: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Je kunt ook een camperplek reserveren, maar houd er rekening mee dat er slechts beperkte stopcontacten beschikbaar zijn.

Binnenkamers worden toegewezen op basis van locatie.

Als je speciale eisen of wensen hebt met betrekking tot je overnachtingslocatie, neem dan contact met ons op via e-mail. (connect@chocolateclub.world)

Al onze evenementen zijn vrij van intoxicatie!

Bij Chocolate Club-evenementen bevorderen we een gezonde levensstijl. We richten ons op ons welzijn en verkennen de goddelijkheid in geluid, wellness, bewegingsceremonies en feestelijke activiteiten. Onze uitnodiging is dat we genoeg zijn en al alles zijn wat we moeten zijn.

 • We moedigen je aan om onze evenementen zo min mogelijk met technologie te ervaren. Laat dus alsjeblieft laptops en telefoons in je tent/kamer.

 • Er is een gratis WIFI-verbinding beschikbaar, maar deze is niet overal even sterk.

Het is prima om in contact te blijven met je dierbaren, maar we moedigen je aan om deze tijd te gebruiken om te genieten van zergzame tijd voor jezelf in een open en liefdevolle gemeenschap.

Je kunt alleen een early-bird ticket kopen als deze beschikbaar is in de webshop!

Tickets zijn snel uitverkocht, dus zorg ervoor dat je zo snel mogelijk je plek reserveert.

Als we een evenement moeten annuleren, krijg je een 100% restitutie.

Als een restitutie van 95% beter past bij je situatie, zal je 5% donatie worden gebruikt ter ondersteuning van de kosten van het evenement.

We vinden het geweldig om dit festival te organiseren op Kasteel de Berckt. De tuin, faciliteiten en samenwerking met de eigenaren maken dit de ideale locatie.

Kasteel De Berckt, De Berckt 1, 5991 PD, Baarlo, Nederland

• Met het vliegtuig: Eindhoven Airport is het dichtstbijzijnde vliegveld. Vanaf daar kun je verder reizen met de trein.

• Met de trein: neem de trein naar NS Station Venlo en van daaruit de bus (14 minuten) naar Baarlo, De Berckt. Vanaf het busstation is het 7 minuten lopen.

• Carpool opties: het Facebook-evenement is de ideale plek om een rit aan te bieden/vinden!

Laten we elkaar en de planeet ondersteunen door carpoolen.

Een krijtbord op het festival zal ritten aanbieden voor je terugreis naar huis.

Op zoek naar iets?

Unleash your infinite potential

Download this free audio training and get the clarity and confidence to build your dreams, on your terms.