fbpx

Retourbeleid

Retour- en Restitutiebeleid

Bedankt voor je aankoop bij Chocolate Club Shop! We hopen dat je tevreden bent met je product(en). Als je echter niet helemaal tevreden bent of als er iets mis is met je bestelling, zijn we hier om te helpen.

Retouren

Je hebt 14 dagen de tijd om een item te retourneren vanaf de datum waarop je het hebt ontvangen. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het item ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Je moet een ontvangstbewijs of aankoopbewijs hebben om je retour te verwerken.

Restituties

Zodra we je geretourneerde item hebben ontvangen, zullen we het inspecteren en je laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je onmiddellijk op de hoogte stellen van de status van je restitutie nadat we het artikel hebben geïnspecteerd.

Als je retour wordt goedgekeurd, zullen we een terugbetaling verwerken naar de oorspronkelijke betaalmethode. Het bedrag kan enkele dagen duren voordat het op je rekening wordt bijgeschreven, afhankelijk van de verwerkingsduur van je bank of creditcardmaatschappij.

Verzendkosten

De kosten voor verzend-en retourzending zijn voor onze rekening. 

Als je een beschadigd of defect item hebt ontvangen, neem dan contact met ons op binnen 7  dagen na ontvangst van je product om een retourzending aan te vragen. Stuur ons een e-mail op shop@chocolateclub.world met details en foto’s van het beschadigde of defecte product. We zullen vervolgens de situatie beoordelen en je verder helpen.

Contacteer ons

Als je vragen hebt over hoe je een retour kunt aanvragen of andere vragen over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan contact met ons op via shop@chocolateclub.world .

Unleash your infinite potential

Download this free audio training and get the clarity and confidence to build your dreams, on your terms.