fbpx

Verzendbeleid

 

Verzendkosten

De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van de bestelling en de afleverlocatie. De exacte verzendkosten worden tijdens het afrekenen weergegeven voordat je de betaling voltooit.

Verzendtijden

Bestellingen worden doorgaans binnen 24 uur op werkdagen na ontvangst van betaling verwerkt en verzonden, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving. We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden, maar houd er rekening mee dat tijdens drukke periodes de verwerkingstijden kunnen variëren.

Verzendmethoden

We bieden verschillende verzendmethoden aan, afhankelijk van je locatie en de snelheid waarmee je de bestelling wilt ontvangen. De beschikbare verzendmethoden worden tijdens het afrekenen weergegeven.

Internationale Verzending

We bieden internationale verzending aan voor geselecteerde landen. De verzendkosten en levertijden variëren afhankelijk van de bestemming. Houd er rekening mee dat de koper verantwoordelijk is voor eventuele douaneheffingen, belastingen of invoerrechten die van toepassing kunnen zijn op internationale zendingen. Neem voor meer informatie over internationale verzending contact met ons op.

Track & Trace

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail met een trackingnummer waarmee je de voortgang van je pakket kunt volgen.

Niet-Leverbare Adressen

We zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die worden geretourneerd vanwege een onjuist of niet-leverbaar adres. Zorg ervoor dat het afleveradres correct en volledig is ingevuld bij het plaatsen van je bestelling.

Contactgegevens

Als je vragen hebt over ons verzendbeleid, neem dan contact met ons op via shop@chocolateclub.world

Unleash your infinite potential

Download this free audio training and get the clarity and confidence to build your dreams, on your terms.